Lørdag 4 Mai 2019
Kl. 19:00 - 21:00, Kulturhuset Hovtun Ruby Red and The Moonshine Brothers - Country og Western Konsert
Vi slipper vår 3. plate i slutten av april, og spiller i den anledning konsert på Kulturhuset Hovtun i Hurum lørdag den 4. mai kl. 19:00.


Vi slipper vår 3. plate i slutten av april, og spiller i den anledning konsert på Kulturhuset Hovtun i Hurum lørdag den 4. mai kl. 19:00.

Hos Ruby Red & the Moonshine Brothers blir sørlandsk naivitet og blodig amerikansk alvor til en kruttsterk blanding som selv kresne cowboyer får fot av. Siden konsert nummer èn har publikum vært begeistret for samspillet, den litt uvanlige instrumenteringa og de varierte låtene til bandet. Utgangspunktet for soundet i musikken er de ulike bakgrunnene til bandmedlemmene, med alt fra rock, folkemusikk og pop til den mer rendyrkede og klassiske countrymusikken vi kjenner fra artister som Glen Campbell, Johnny Cash og Dolly Parton. Dette gir dem deres særegne stil.

Sommeren 2017 dro bandet til Dølehall i Åmli, hvor de spilte inn sin tredje plate, “Over the wall”. Musikken deres har nå beveget seg til grenselandet mellom western- og cowboylåter og latinske rytmer og melodier. Plata bærer preg av et mer samfunnskritisk budskap, med låter som “Save the children”, “Torn in two” og ikke minst tittelsporet “Over the Wall”. Også her, som på tidligere plater, er låtmaterialet variert. Gjennom plata får man servert lette og fengende countryviser, alvorstyngede og kruttsterke rockelåter, innspill av mariachi og latinske rytmer og låter med westerninspirerte historier. Enn så lenge kan dere lytte til singlene “For you” og “Torn in two”:


https://open.spotify.com/track/7Ih7pu3AiVnVOrhrtn12bs?si=HLMqVSBUSviRShE8a-WGOg

https://open.spotify.com/track/5lazqQPZ0kb4fAVQNpLFp7?si=9TY6Q4GlToa1rsA_S3qUVg

Bandet består av: Marte Vaaje Herwell – vokal, Nicolai Herwell – akustisk gitar og vokal , Mats William Wennerberg – elektrisk gitar og vokal, Johanne Flottorp – hardingfele og fele, Tobias Flottorp Heltzer – bass og Mats Jakob Jebe Nesmann – trommer.

Inngang: kr. 150,-

2022 © Klokkarstua Nærmiljøsentral